Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:42:19

Жінка підозрюється у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень співмешканцю

14.02.2020   09:30Агенцiя

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне заподіяння потерпілому тяжкого тілесного ушкодження).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 11.02.2020 близько третьої години ночі, підозрювана, знаходячись у власному будинку в селі Лукашівка, Чернігівського району та області, в ході сварки, нанесла співмешканцю удар ножем в область грудної клітки, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження.

В подальшому, підозрювана залишилась біля пораненого чоловіка та викликала швидку. Того ж дня її затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронних засобів контролю.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 Довідково: санкція ч. 1 ст. 121 КК України передбачає безальтернативне покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років.

 За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини