Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:49:31

З початку місяця Чернігівським рибоохоронним патрулем викрито 20 порушень Правил рибальства

07.02.2020   12:17Агенцiя

З 1 по 6 лютого Чернігівським рибоохоронним патрулем зафіксовано 20 порушень Правил рибальства.

Так, складено три протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП (рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову), 14 - за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства) та один – за ст. 88 - 1 КУпАП (порушення порядку придбання, збуту водних біоресурсів).

Крім цього, складено два акти виявлення безхазяйного майна, згідно яких з водойм вилучено 13 кг водних біоресурсів та 14 од. заборонених знарядь лову.

Всього у порушників вилучено 16 кг незаконно добутих водних біоресурсів та 22 од. заборонених знарядь лову (сітки). Нараховано штрафів на загальну суму 1 500 грн. Збитки, завдані рибному господарству, склали 986 грн.

Для прикладу, третього лютого під час перевірки законності реалізації водних біоресурсів у м. Прилуки було виявлено місцевого жителя, який торгував живою рибою (карась сріблястий), загальною вагою 3 кг, в несанкціонованому місці продажу – з тротуару на вулиці Вокзальній. Документів, які б підтверджували законність придбання водних біоресурсів та сертифіката якості у громадянина не було. На особу складено протокол за ст. 88 – 1 КУпАП. Санкція статті передбачає накладення штрафу від 540 до 1 700 грн. Матеріали справи передано до Прилуцького міськрайоного суду.

Четвертого лютого на озері біля с. Салтикова Дівиця Куликівського району  викрито місцевого жителя, який за допомогою сітки виловив 2 екз. ляща, загальною вагою 1 кг. Збитки склали 340 грн. На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до Куликівського районного суду. Рибу і заборонене знаряддя лову вилучено.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини