Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:50:55

Робочий тиждень у прилуках розпочато з апаратної наради

04.02.2020   12:35Агенцiя

3 лютого у сесійній залі міської ради відбулася апаратна нарада з заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальниками управлінь, відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, територіальних органів виконавчої влади міста.

У ході наради посадовці заслухали низку інформаційних питань.

Зокрема, про використання коштів відповідно до Програми «Сприяння виконанню депутатських повноважень депутатами Прилуцької міської ради на 2017-2020 роки» у 2019 році інформувала начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона. У своєму виступі зазначила, що відповідно до даної програми депутати міської ради використали надані їм кошти у різних сферах життєдіяльності міста.

Про порядок використання складових газорозподільної системи присутніх проінформував секретар міської ради Анатолій Шамрай, зазначивши, що газопровід високого тиску “ГРС Мільки – ГРП Сухополова” є власністю територіальної громади, проте право на експлуатацію газопроводу надано організації, яка має на це відповідну ліцензію.

У ході наради посадовці також заслухали звіти про роботу відділу культури і туризму та відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради за підсумками 2019 року.

Також про роботу позашкільного навчального закладу «Прилуцька дитячо-юнацька спортивна школа» за підсумками 2019 року присутніх інформував директор позашкільного навчального закладу «Прилуцька дитячо-юнацька спортивна школа» Віктор Харченко.

Міський голова Ольга Попенко проаналізувала стан виконання доручень, даних на попередніх апаратних нарадах, звернень громадян та суб’єктів господарської діяльності та дала ряд рекомендацій і доручень керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств міста.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини