Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:52:21

Викрито підпільний цех

03.02.2020   10:31Агенцiя

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області припинили діяльність незаконного виробництва небезпечного для здоров’я алкогольного сурогату.

Підпільний цех з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв знаходився в гаражі одного з автокооперативів обласного центру.

Організував підпільне виробництво з виготовлення фальсифікованої горілки мешканець Чернігова в орендованому гаражному приміщенні. Виробництво та фасування продукції відбувалось в антисанітарних умовах з спирту невідомого походження та якості.

А реалізацію недоброякісної продукції ділок здійснював через торгівельну мережу, а також за допомогою мережі «Інтернет» та мобільних додатків миттєвих повідомлень.

Завдяки проведеним заходам з незаконного обігу вилучено 1000 літрів спирту та готового до реалізації фальсифікату орієнтовною вартістю 200 тис гривень.

Крім цього були вилучені пластикові ємності з залишками рідини з характерним запахом спирту, шланги, лійки та інша фурнітура.

Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення каналів надходження сировини для виготовлення алкогольного сурогату і всіх осіб, причетних до скоєння даного кримінального злочину.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини