Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:01:44

Подвійна ДТП в Чернігові. Патрульні виявили водія та власника авто з ознаками алкогольного сп’яніння

24.01.2020   13:27Агенцiя

Вчора, близько одинадцятої вечора, один з екіпажів патрульної поліції отримав інформацію, що на вулиці Любецькій, поблизу середньої школи №13, сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль Volkswagen зіткнувся з електроопорою.

Прибувши на місце пригоди, поліцейські з’ясували, що транспортний засіб збив придорожнє дерево, зачепив електроопору, пошкодив сходи до навчального закладу і тільки після цього зупинився. В салоні авто, окрім водія, перебував один пасажир. Жоден з них не постраждав, як, на щастя, не постраждали й пішоходи, які в цей час ішли тротуаром і стали свідками пригоди. Один з них і зателефонував до поліції.

Інспектори помітили у водія явні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Також виявилося, що пасажир є власником розбитого Volkswagen, а особа, що перебувала за кермом, не має посвідчення на право керування.

Обох громадян доставили до медзакладу для проходження огляду. Результат – обидва перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Поки тривало оформлення ДТП на вулиці Любецькій, надійшло повідомлення, що цей автомобіль може бути причетним до ще однієї автопригоди, яка трапилася кількома хвилинами раніше на вулиці Івана Мазепи. Там Volkswagen зачепив Toyota Rav 4 та поїхав із місця пригоди. За словами потерпілого водія, марка та державний номер авто-втікача збігалися з даними транспортного засобу, який потрапив у ДТП на Любецькій.

Патрульні склали низку адміністративних матеріалів, а саме: на водія – протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та винесли постанову за ст. 126 (відсутність посвідчення водія відповідної категорії) КУпАП, на власника автомобіля – протокол за ст. 130 (передача керування особі, яка перебуває в стані сп’яніння) КУпАП. Транспортний засіб доправлений на арештмайданчик.

Автопригоду, яка сталася на вулиці Івана Мазепи, також оформили патрульні поліцейські – склали всі необхідні матеріали.

Подальшу долю водія та власника авто вирішить суд.

Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини