Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:42:16

Керівнику поліції Чернігівщини вручили диплом про встановлення рекорду

23.01.2020   08:18Агенцiя

Начальник Головного управління національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін отримав диплом про рекорд, який напередодні встановили поліцейські під час патріотичного флешмобу.

Начальник управління культури та туризму Чернігівської міської ради Олександр Шевчук та його заступниця Катерина Литвин завітали до ГУНП, щоб офіційно підтвердити встановлення рекорду курсантами вищих навчальних закладів системи МВС, які нині стажуються в підрозділах поліції Чернігівщини.

Напередодні 101-ї річниці Дня Соборності курсанти-поліцейські об’єднали Україну на мосту через Десну. Курсанти вишикувалися біля адмінбудівлі Головного управління Нацполіції у вигляді тризуба, тримаючи в руках аркуші паперу в кольорах українського прапора. Флешмоб потрапив до Книги рекордів Чернігова як найбільший Тризуб, утворений поліцейськими.

– Ми дуже раді, що патріотичний флешмоб поліцейських став другим рекордом нещодавно створеної Книги рекордів Чернігова, – говорить Олександр Шевчук. – Чернігів багатий не лише історією, а й талантами та подіями. До кінця цього року ми об’єднаємо всі рекорди та випустимо Книгу. Одним з перших у Книзі однозначно стане патріотичний флешмоб курсантів-поліцейських.

– Переконаний, що цей рекорд поліцейських стане одним з багатьох, що увійде до Книги рекордів Чернігова, – сказав Едуард Альохін. – Сподіваємося, що співпраця з поліцією й надалі триватиме в різноманітних сферах.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини