Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:31:19

У Чернігівському прикордонному загоні представлено нового керівника

11.01.2020   08:37Агенцiя

Директор Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Державної прикордонної служби України генерал-майор Леонід Баран представив персоналу Чернігівського прикордонного загону нового керівника.

Відповідно до наказу Голови Державної прикордонної служби України начальником Чернігівського прикордонного загону призначено полковника Олександра ЧОРНОГО, який до цього проходив службу в Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби.
 
Олександр Чорний призначений на посаду за результатами участі у проєкті «Нове обличчя керівного складу» - масштабного прозорого відбору кандидатів на посади керівників органів охорони державного кордону, впровадженого у Держприкордонслужбі України за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції.

Народився Олександр Володимирович ЧОРНИЙ 14 червня 1977 року у Хмельницькій області. Закінчив Академію Прикордонних військ України у 1998 році та оперативно-тактичний факультет Національної Академії Державної прикордонної служби України у 2012 році, є магістром управління органами охорони державного кордону.
Нагороджений Почесними грамотами Верховної Ради України та Кабінету міністрів України, відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», орденом «За захист Батьківщини», багатьма відомчими нагородами, зокрема і нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону».
Одружений, виховує двох дочок.

Прес-служба прикордонного загону

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини