Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:03:26

П’яний чернігівець посеред білого дня на вулиці розмахував предметом, схожим на ніж

23.12.2019   15:07Агенцiя

Вчора близько першої дня до поліції надійшло повідомлення, що на проспекті Миру невідомий чіпляється до людей, поводиться агресивно та розмахує ножем. За вказаною адресою негайно направили один із патрульних екіпажів.

Прибувши на місце, поліцейські поспілкувалися із заявником та з’ясували, що невідомий громадянин став чіплятися до жінки, голосно кричати, провокуючи конфлікт. Було схоже, що чоловік п’яний. Коли за жінку заступився небайдужий хлопець, агресивний чоловік накинувся на нього з кулаками, потім дістав ножа та став погрожувати. Зрозумівши, що на місце їде поліція, невідомий утік.

Під час обстеження прилеглої території на паркувальному майданчику неподалік місця, де відбувався конфлікт, патрульні виявили громадянина, який намагався сховатися поміж авто. Заявник упізнав невідомого, як нападника. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Невідомим виявився 40-річний чернігівець. Під час поверхневого огляду в рюкзаку громадянина виявили предмет, яким той погрожував заявнику. Пізніше під час медичного огляду підтвердився факт алкогольного сп’яніння хулігана, інформує Патрульна поліція Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.