Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:20:41

Роман Сміяненко - новий очільник Служби автомобільних доріг у Чернігівській області

21.12.2019   09:41Агенцiя

Як наголошував Голова Укравтодору Олександр Кубраков, оновлення керівників служб автодоріг областей – є першочерговою задачею. Згідно наказу Державного агентства автомобільних доріг України року №514 від 12 грудня 2019, Сміяненко Роман Ігоревич з 16 грудня призначений виконуючим обов'язки начальника Служби автомобільних доріг у Чернігівській області.

Відбулося офіційне знайомство Романа Сміяненка з колективом Служби автомобільних доріг. Представив нового керівника заступник начальника САД з розвитку автомобільних доріг Григорій Решетник.

За фахом Роман Сміяненко фінансист. Має досвід роботи у сфері фінансів та у будівельній галузі. Першочергову увагу новий очільник Служби автомобільних доріг має намір приділити розбудові найбільш інтенсивних транспортних сполучень Чернігівської області.

Звичайно, на даний момент робота зосереджена на  експлуатаційному утриманню автошляхів області у зимовий період та безпеці дорожнього руху. Також опрацьовуються плани з ремонту автомобільних доріг у Чернігівській області на 2020 рік. 

Чернігівщина за площею посідає третє місце серед інших областей України і друге за протяжністю мережі автомобільних шляхів загального користування державного значення. Межує на заході з Київською, на півночі — з Гомельською областю Республіки Білорусь і з Брянською областю РФ, на сході — з Сумською, на півдні — з Полтавською областями України. Через Чернігівську область проходять транспортні коридори, що забезпечують міжнародний автомобільний зв'язок України з Білоруссю та країнами Прибалтики.

Окрім транспортного сполучення, роботи аграрного сектору, промисловості та зовнішньо-економічної діяльності, дороги мають значення і для розвитку туризму на Чернігівщині, з її природними парками, зеленими зонами, палацами та пам'ятками часів Київської Русі та Гетьманщини.

Наразі на балансі Служби автодоріг у Чернігівській області - 2966,5 км автошляхів. Територією області проходить дві траси міжнародного значення – М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ. Три національні – Н-07 Київ - Суми – Юнаківка, Н-27 Чернігів - Мена - Сосниця - Грем'яч, Н-28 Чернігів - Городня – Сеньківка. Вісім регіонального значення: Р-56 Чернігів - Пакуль - контрольно-пропускний пункт  "Славутич" – Чорнобиль, Р-61 Батурин - Конотоп – Суми, КПП "Миколаївка" - Семенівка - Новогород-Сіверський - Глухів - КПП  "Катеринівка", Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки – Пирятин, Р-68 Талалаївка - Ічня -  Тростянець - Сокиринці - /Н-07/, Р-69 Київ - Вишгород - Десна – Чернігів, Р-82 Сосниця - Короп - /М-02/, Р-83 Славутич – Любеч – Ріпки – /М-01/ – Городня – /Н-28/ – Сновськ– Корюківка–Семенівка– Чайкине –/Н-27/. А також 45 автодоріг територіального значення.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.