Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:42:50

Дайджест новин Фонду соціального страхування України

21.12.2019   09:22Агенцiя

"Чернігівський монітор", спільно з управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області, запустили щотижневий інформаційний дайджест новин Фонду, в якому мова буде йти про зміни в законодавстві, обслуговуванні страхувальників та застрахованих осіб Чернігівщини та інші новини.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

З 16 ПО 21 ГРУДНЯ 2019 РОКУ

 

17.12.2019

 

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА КЕРІВНОГО СКЛАДУ РОБОЧИХ ОРГАНІВ

ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ ЗА ПІДСУМКАМИ РОКУ

 

У виконавчій дирекції Фонду соціального страхування України відбулася нарада за попередніми підсумками виконання завдань і функцій Фонду у 2019 році. Захід пройшов під головуванням в.о. директора виконавчої дирекції Фонду Сергія Нестерова за участю заступників директора, начальників управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві та керівників структурних підрозділів виконавчої дирекції.

Учасники обговорили результати роботи органів Фонду упродовж поточного року за статутними напрямами, виконання планових показників, проблемні питання та основні завдання на 2020 рік.

 

19.12.2019

 

УРЯД ЗБІЛЬШИВ ВИДАТКИ ФОНДУ НА МАТЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

НА 1 МЛРД ГРН ЗА РАХУНОК ПЕРЕВИКОНАННЯ ПЛАНУ ПО ДОХОДАМ

 

На засіданні 18 грудня Кабінет Міністрів України затвердив зміни до бюджету Фонду соціального страхування України на 2019 рік. Це друге корегування показників річного бюджету, початкову редакцію якого було прийнято 16.01.2019.

За напрямом матеріального забезпечення (фінансування лікарняних, допомог по вагітності та пологах і допомог на поховання) визначено на 1,017 млрд гривень більше, загальна сума видатків склала 15,361 млрд грн.

Зміни пов’язані із фактичним перевиконанням статті доходів бюджету Фонду за рахунок, зокрема, понад прогнозованої сплати ЄСВ страхувальниками (роботодавцями), а також перерозподіленням коштів. Загальні доходи Фонду з урахуванням залишку коштів на початок року визначено в розмірі 25,665 млрд гривень, що більше на 0,996 млрд грн.

Зазначимо, кошти у розмірі 9,37% від ЄСВ надходять на рахунок Фонду щодня, по мірі сплати страхувальниками єдиного внеску. Усі наявні ресурси направляються Фондом на фінансування страхових виплат і матеріального забезпечення одразу після їх надходження.

 

Прес-служба Фонду соціального страхування України

 

 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини