Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:52:40

Аудитори протягом січня – листопада 2019 року забезпечили відшкодування втрат на суму 31,8 млн грн

17.12.2019   10:39Агенцiя

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області впродовж січня – листопада 2019 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на загальну суму 31,8 млн грн.

Завдяки належному реагуванню об’єктів контролю на рекомендації державних аудиторів відшкодовано втрат, допущених через неефективні управлінські дії та рішення, на 10,6 млн грн, а також упереджено 1,7 млн грн таких втрат.
Правоохоронним органам передано матеріали 48 заходів державного фінансового контролю, за результатами розгляду яких розпочато 16 досудових розслідувань.

До установ, які допустили порушення бюджетного законодавства, застосовано 77 заходів впливу: 24 ‒ попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства, 4 ‒ призупинення бюджетних асигнувань, 44 ‒ зупинення операцій з бюджетними коштами, 5 ‒ зменшень бюджетних асигнувань.

За допущені фінансові порушення 161 посадову особу перевірених об’єктів притягнуто до адміністративної відповідальності, 34 ‒ до дисциплінарної та матеріальної.
За результатами заходів державного фінансового контролю керівники підприємств, установ та організацій прийняли 93 управлінські рішення.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на суму майже 15,3 млн грн.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини