Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:57:07

Ніжин: відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові

16.12.2019   14:20Агенцiя

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

До сектору звернень громадян Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади надійшло 54 звернення від жителів міста та 20 звернень з ОДА (урядова гаряча лінія). Надано відповідь на 37 заяв. Матеріальна допомога надана 6 громадянам. Мешканці громади зверталися з таких питань: грейдерування вулиць, питання соціального захисту дітей, про відсутність опалення в гуртожитку УТОСу по вул.Василівській, про відмову у пільговому проїзді, про вирішення земельних спорів, про перевірку системи опалення в будинка по вул.Об’їжджій тощо.

Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, запросила всіх присутніх разом зі своїми дітлахами та родинами в день Святого Миколая долучитися до  урочистого відкриття Новорічної ялинки, яке відбудеться 19 грудня 2019 року о 16-00 годині на головній площі міста.

Головний лікар КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко зауважила, що проводиться черговий етап по укладанню декларацій з пацієнтами та по їх внесенню в новий електронний ресурс helsi.me для запису на прийом до свого сімейного лікаря можна за посиланням: https://helsi.me/speciality/1/all/all. На сьогоднішній день підписано 50701 декларація пацієнта  з сімейними лікарями (72,4% від загальної чисельності населення міста). Лікарями підприємства проводиться виписка електронних рецептів за програмою «Доступні ліки». Проводиться вакцинація проти ГРИПу та дифтерії. Також подана заявка на закупівлю 10 апаратів тубус-кварцу для пунктів сімейної медицини.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини