Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 17:06:01

В Чернігівському гарнізоні для солдатів і сержантів служби за контрактом до кінця року відкриють двері три нові гуртожитки

14.12.2019   12:07Агенцiя

В Чернігові, на території військового містечка однієї з частин гарнізону, завершується будівництво трьох гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців за контрактом.

Начальник будівельної дільниці Володимир Баранов повідомив, що будівельні роботи в гуртожитках планується завершити до 28-го грудня. Нині там проводяться внутрішні та зовнішні роботи, підключення води та опалення.

Це нові двоповерхові гуртожитки покращеного типу для військовослужбовців-холостяків. В кожному гуртожитку передбачено проживання 140 людей. На поверсі сім блоків на дві кімнати, є санвузол і душова, обладнана бойлером, сушками для рушників тощо. В кожній кімнаті проживатиме до 5 чоловік.
 
На кожному поверсі до послуг військових будуть обладнані усім необхідним, як технікою, так і меблями, приміщення для кухні та їдальні, пральні, сушки одягу та кімната для дозвілля.
Одночасно проводяться роботи й з впорядкування території біля гуртожитків, облаштовуються тротуари і доріжки.

Також у військовому містечку, окрім нового житла для військовослужбовців контрактної служби, триває будівництво чотириповерхового будинку сімейного типу на 54 смарт-квартири. Завершити його будівництва заплановано у липні 2020 року.

Загалом, введенням в експлуатацію нових гуртожитків не тільки суттєво покращить побутові умови солдатів і сержантів Чернігівського гарнізону, але й підвищить мотивацію до військової служби як чернігівців, так і молодих людей з сіл і містечок області. 

Олександр Парій, Інформагентство Міноборони України «АрміяInform» (м. Чернігів)

Останні новини Чернігівщини

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

6 травня: цей день в Україні і світі

6 травня: цей день в Україні і світі 11:08

ДЕНЬ 803 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 803 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини