Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:01:54

Суспільне оновлює ранкове мовлення в регіонах

12.12.2019   14:57Агенцiя

За підтримки міжнародних партнерів Суспільне розпочало дослідження аудиторії в регіонах, щоб оцінити власні програми регіонального мовлення та їхню відповідність запитам аудиторії.

Серед продюсерів регіональних філій Суспільного створили робочу групу для розроблення оновленої концепції ранкового мовлення з огляду на отримані під час соціологічних досліджень дані. Очолив цю роботу продюсер Чернігівської філії Артем Шелковий.

Робоча група аналізує наявний контент «Ранків» у філіях, звертає увагу на поширення цих матеріалів у мережі та зворотний зв’язок від глядачів.

«Ми хочемо не просто створювати ранковий контент для регіонів, а й прагнемо, щоб він був популярним серед глядачів. Тож ключове завдання робочої групи — покращити якість контенту, який ми пропонуємо нашим глядачам у ранковому ефірі. На різних етапах до роботи також долучилися майже десять наших колег із різних регіонів. Нині ми фіналізуємо всі зібрані пропозиції і готуємо концепцію до обговорення та перевірки на «життєздатність», — сказав продюсер Артем Шелковий.

За словами генпродюсерки регіонального мовлення Марії Фрей, аби новий формат ранкового мовлення був якнайсучаснішим і популярним, Суспільне залучить експертів із європейських суспільних мовників.

«Міжнародний досвід підказує нам кілька шляхів покращення наших ранкових ефірів, більш ефективного використання наших творчих і матеріальних ресурсів. Ми також вивчили схеми роботи різних мовників світу над проєктами, спільними для всіх регіонів. Нині розробляємо власний проєкт, а відшліфувати нам його допоможуть міжнародні партнери — так званий show runner. Ми отримаємо експертну підтримку досвідчених колег із західного суспільного мовника», — каже Марія Фрей.

Роботу групи та розроблення нової концепції ранкового мовлення курує член правління Микола Чернотицький.

«Хороший процес без результату — це не той підхід, за яким має працювати Суспільне. Ми націлені на результат: ранковий ефір, який дивляться й люблять наші глядачі у всіх регіонах. Тільки нова якість контенту дасть змогу цього досягти. Тож я покладаю великі надії на оновлену концепцію ранкового мовлення», — каже Микола Чернотицький.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.