Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:30:01

Визначені кращі практики волонтерства серед молоді Чернігівщини

09.12.2019   15:05Агенцiя

Переможці поділилися секретами свого успіху, атмосфера була чудовою, час сплив непомітно. Наскільки ж вражає те, що кожного дня роблять звичайні люди, від щирого серця аби допомогти іншим та розбудовувати громаду! Хочеться подякувати усім, хто займається волонтерством у будь-яких сферах за вогонь у їх серцях, незламність силу духу, творчість та креатив.

Цього року, серед практик, їх авторів, а також реалізаторів, які брали участь у відборі, відзнаки від Чернігівського обласного молодіжного центру отримали:

- Безбородько Сергій ГО «Еко Місто» з практикою «Перший громадський город».

- Казачкова Оксана, Добрянський молодіжний центр. Практика: "Скриня добра".

- Лукавенко Оксана, викладач Варвинської музичної школи. Практика: «Даримо добро і радість людям».

- Волонтерська група «Час для нас», м. Ніжин. Практика: «Творімо добрі справи за покликом серця».

- Студентська соціальна служба Чернігівського національного технологічного університету. Практика:
"Інтерактивні театральні постановки для школярів на актуальні теми".

- Тимченко Анжела, Ніжинський міський молодіжний центр. Практика: Адвокація створення та облаштування Комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр.

- Литвин Катерина, Управління культури та туризму Чернігівської міської ради. Практики «Школа Амбасадорів» та «Творча майстерня казок».

- Федорченко Сніжана, Менський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка. Практика: Всеукраїнський проєкт з громадянського виховання та політичної просвіти для дітей та молоді, молодших 18 років "Вибори М18".

- Половинник Анна, Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування. Практика: проєкт «В єдності наша сила».

- Довгоброд Людмила, КЗ "Позашкільний навчальний заклад "Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" ЧМР. Практика: Волонтерський квест "За межею".

- Федорченко Антоніна, Чернігівський обласний педагогічний ліцей для обдарованої молоді. Практика: Розвиток громадянської активності шляхом залучення до волонтерської діяльності.

- Рябуха Валерій, ГО "Центр профілактики "Вибір". Практика: Навчання тренерів, проведення в школах програми "Вибір" - профілактика наркоманії, ВІЛ/СНІДу та злочинності серед дітей.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини