Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:22:05

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

05.12.2019   09:20Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 4 грудня до 8:00 5 грудня 2019 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 1 випадок виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни.


Доповнення до інформації щодо аварійних ситуацій на системах життєзабезпечення:

- 04 грудня завершено підготовчі роботи з метою подачі газу до абонентів в Ніжинському районі. До газопостачання підключено 100 абонентів в с. Крути Ніжинського району. Станом на 05 грудня без газопостачання залишається 2205 абонентів приватного сектору в 13 населених пунктах Ніжинського району;

- в с. Ніжинське Ніжинського району 04 грудня проводились роботи по підключенню газопостачання абонентам приватного сектору, яке було порушено 30 грудня внаслідок несанкціонованого перекриття засувки газопроводу низького тиску діаметром 150 мм.

Станом на 17 год. 04 грудня газопостачання абонентам приватного сектору відновлено в повному обсязі;

- в с. Киїнка Чернігівського району о 8 год. 43 хв. 04 грудня електро- та теплопостачання відновлено в повному обсязі. Аварійно-відновлювальні роботи проводилися силами Чернігівських районних електричних мереж.


Інформація щодо захворювання на вірусний гепатит А:


Станом на 07 год. 05 грудня на стаціонарному лікуванні в закладах охорони здоров'я м. Чернігова з діагнозом "вірусний гепатит А" залишаються 5 осіб, з яких 3 дитини.


Стан доріг:

Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювало 25 одиниць техніки та 33 працівники від ДП "Чернігівський облавтодор".

Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.


Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни –1:

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС в області о 14 год. 50 хв. 04 грудня знищено артилерійський снаряд калібром  45 мм часів Другої світової війни, який було виявлено о 08 год. 40 хв. цього ж дня  в м. Новгород-Сіверський по вул. І. Богуна, 62.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 04 грудня до 20 години 05 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, вночі невеликі опади, місцями слабка ожеледь, вдень без істотних опадів, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний 5-10 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 0-5º тепла.
По м. Чернігову очікується хмарна погода з проясненнями, вночі невеликі опади, слабка ожеледь, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер західний 5-10 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 2-4º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини