Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:53:38

У Сосницькій громаді одночасно відбудовують три великих об’єкти

03.12.2019   10:36Агенцiя

На Сосниччині тривають масштабні будівельні роботи. В громаді, зокрема, капітально ремонтують будівлю садочка «Сонечко» - здійснюється комплексна теплореновація.

Це найбільший за обсягами залучених ресурсів проект громади у 2019 році. На ремонт за рахунок коштів ДФРР витратять близько 3 млн. 400 тисяч гривень, розповідає селищний голова Андрій Портний.

Ще один будівельний об’єкт – сучасний Центр надання адміністративних послуг у місті Сосниця. ЦНАП розмістять у реконструйованому приміщенні колишньої дитячої бібліотеки.  Він буде оснащений комп‘ютерною технікою, меблями, різним обладнання, віддаленими робочими місцями в селах Волинка, Чорнотичі, Пекарів, та інше.

Паралельно, у селі Чорнотичі, Сосницької громади будують амбулаторію сімейної медицини. Вона буде обслуговувати п’ять сіл – Чорнотичі, Киріївку, Кудрівку, Козляничі та Рудню.

Ще один «бонус» – розпочали реалізацію проекту за рахунок коштів бюджету участі, а саме крита велопарковка на шкільному подвір’ї.

За перебігом будівництва усіх об’єктів  слідкує селищний голова Андрій Портний.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини