Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:07:34

Припинено діяльність незаконної АЗС

27.11.2019   08:49Агенцiя

Діяльність нелегальних заправних станцій, які створюються ділками від бізнесу задля швидкої власної наживи, не тільки спричиняє значні втрати бюджетних надходжень, але й становить загрозу екології регіону та життю його мешканців.

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області, на виконання рішення робочої групи (утвореної відповідно до Розпорядження Чернігівської ОДА) на території районного центру Чернігівської області встановлений факт реалізації паливно-мастильних матеріалів та скрапленого газу без одержання відповідної ліцензії та інших документів дозвільного характеру.

Внаслідок проведених заходів із незаконного обігу вилучено понад 18 тисяч літрів палива та обладнання для його реалізації. Загальна вартість вилученого перевищує 1 мільйон гривень.

У відношенні директора АЗС складений протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 164 КУпАП.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.