Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:24:47

Визначено проєкти громадських організацій, які у 2020 році фінансуватимуться за кошти обласного бюджету

21.11.2019   09:21Агенцiя

У Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА відбулися другий і третій етапи конкурсу громадських проєктів, які фінансуватимуться з обласного бюджету у 2020 році.

Представники інститутів громадянського суспільства презентували свої ініціативи конкурсній комісії. Під час захисту увага акцентувалася на визначених завданнях та цілях розроблених проєктів. Також були окреслені основні шляхи і методи їх реалізації.

Крім того, члени комісії розглянули кошториси, розроблені громадськими організаціями заходи та їх заплановану результативність. Усі конкурсні пропозиції оцінювалися членами комісії за чотирма критеріями. Враховувався рівень кадрового і матеріально-технічного забезпечення, попередній досвід конкурсантів, можливість продовження проєктів після закінчення їх фінансування.

За результатами оцінювання сформовано наступний рейтинг конкурсних пропозицій:
    Громадська організація «Деснянська ліга натуралістів», проєкт: «Екоздоров’я на рідних стежинах» (163 бали).
    Благодійна організація «Чернігівське відділення Благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД», проєкт: «Ярмарок громадських ініціатив» у рамках обласного форуму організацій громадянського суспільства «Чернігівщина 2020» (160 балів).
    Благодійна організація «Чернігівське відділення Благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД», проєкт: «Комплекс інтерактивних занять з профілактики негативних явищ в дитячому середовищі «Школа +» (156 балів).
    Громадська організація «Учасники антитерористичної операції Новгород-Сіверщини», проєкт: «Наше коріння» (150 балів).
    Новгород-Сіверська районна громадська організація «Княжий град», проєкт: «Сіверщина гостинна» (149 балів).
    Громадська організація «Разом до громадянського суспільства», проєкт: «Реформа охорони здоров’я: виклик для ЗМІ Чернігівщини» (127 балів).
    Громадська організація «Спілка жінок Чернігівщини», проєкт: «Урахування гендерного компонента у програмах соціально-економічного розвитку громад» (113 балів).

Фінансування зазначених конкурсних пропозицій з обласного бюджету здійснюватиметься наступного року в рамках обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада». повідомив Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини