Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:49:27

Прилуки: відбулося засідання Міжвідомчої ради

16.11.2019   14:34Агенцiя

14 листопада відбулося розширене засідання Міжвідомчої ради з питань сім'ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

На захід були запрошені керівники закладів загальної середньої освіти міста, представники Прилуцького відділу поліції головного управління Національної поліції в Чернігівській області та батьківської громадськості.

На засіданні було акцентовано увагу на питанні щодо рівня булінгу та насильства серед підлітків, організації роботи соціальних педагогів та психологів з батьками та учнями.

Головою ради, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Шкуренко Т.М., наголошено на необхідності удосконалення міжвідомчої взаємодії суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії насильству.

Працівниками сектора превенції Прилуцького відділу поліції головного управління Національної поліції в Чернігівській області висвітлено питання рівня насильства серед підлітків, зафіксований ювенальною превенцією сектора превенції Прилуцького відділу поліції головного управління Національної поліції в Чернігівській області у поточному році, з метою аналізу ситуації, що склалася, та подальшої профілактики даного питання.

Учасників засідання проінформовано про роботу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, ознайомлено з послугами соціально-психологічної реабілітації, які можна отримати в Прилуцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, наголошено на проблемах взаємодії педагогічних колективів ЗЗСО з батьківською громадськістю в умовах реформування освітньої галузі, повідомлено з можливостями залучення учнівської молоді до занять у Центрі творчості дітей та юнацтва.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини