Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:10:46

Вже влітку 2020 року Чернігівщина побачить нове регіональне тревел-шоу "Шукачі пригод"

16.11.2019   13:12Агенцiя

Де двоє справжніх любителів пригод, що мають бойовий досвід, володіють навичками виживання і постійно кидають собі нові виклики, вирушать у захопливу мандрівку чернігівським Поліссям. Прокладений маршрут буде сповнений шляхами з мальовничою природою, пошуком регіональних культурних кодів та непередбачуваними поворотами і викликами.

15 листопада оголошено результати відкритого відбору творчих проєктів у межах програми «Створюй із Суспільним» для розміщення на регіональних телеканалах UA: Суспільне мовлення у 2020 році. Захист конкурсної комісії пройшли 34 проєкти із 70, що були відібрані командами регіональних суспільних мовників.

Відбір проходив у кілька етапів: регіональні офіси Суспільного проводили збір пропозицій, їх технічну перевірку на відповідність усім вимогам конкурсу, а також пітчинг проєктів. Так було відібрано 70 проєктів, запропонованих до захисту.

«На підготовку та реалізацію відкритого конкурсу ми витратили шість місяців, але це варто було всіх зусиль. Особливу роль відіграли продюсери регіональних філій, які проводили два етапи конкурсного відбору. Нелегко буде наступного року й менеджерам, які забезпечуватимуть виробництво проєктів переможців. Такого масштабу конкурс неможливо було б реалізувати без роботи великої команди», — каже генпродюсерка регіонального мовлення Марія Фрей.

До конкурсної комісії Суспільного увійшли: член правління, відповідальний за платформу телебачення, Ярослав Лодигін, шеф-редактор дирекції телебачення Юрій Макаров, виконавча продюсерка Дар’я Юровська, генеральна продюсерка регіонального мовлення Марія Фрей, директор департамент маркетингу та реклами Сергій Кривошея та виконавча продюсерка регіонального мовлення Марія Заіченко.

Ярослав Лодигін зазначив, що як член комісії він задоволений результатами відбору.
«У такий спосіб Суспільне поступово перетворюється на відкриту платформу для взаємодії із суспільством», — сказав член правління UA: Суспільне мовлення Ярослав Лодигін.

За словами Сергія Кривошеї, загальний результат міг бути кращим, якби конкурсанти чіткіше розуміли відмінність ТВ-проєктів (навіть із діджитал-складовою) від ютуб- та відеоблогінгу. Також він підкреслив, що перевагою цього конкурсу є менторський, а не «журійний» дух.
«Цей творчий конкурс від Суспільного — реальна можливість для людей «не-з-телебачення» оцінити свій креативний потенціал», — сказав Сергій Кривошея.

18 обраних ідей проєктів реалізують упродовж 2020 року за фінансової підтримки Суспільного мовника України. Інші 16 ідей, що також набрали потрібну кількість голосів членів комісії, запропонують до реалізації спільно з міжнародними партнерами (за грантової підтримки).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини