Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:35:29

Проводиться службове розслідування за фактом ДТП з автомобілем керівника відділення поліції

16.11.2019   09:39Агенцiя

Увечері 14 листопада до поліції надійшло повідомлення, що в м. Сновську невідомий автомобіль здійснив наїзд на велосипедиста. Після ДТП водій довіз потерпілого автомобілем додому, а сам зник.

Внаслідок пригоди велосипедист отримав кілька переламів та був госпіталізований до Сновської лікарні.

В результаті проведеної перевірки співробітники інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернігівській області та Чернігівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України встановили, що до автопригоди може бути причетний начальник Сновського відділення поліції.

Відкрите кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Найсуворіша санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі розслідування проводить ДБР. У разі встановлення вини вказаного керівника та причетності до скоєння ДТП, буде прийняте безальтернативне рішення — звільнення зі служби в поліції, інформує Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини