Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:12:25

Відбулось засідання виконкому Ніжинської міськради

31.10.2019   11:47Агенцiя

31 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На порядок денний вцілому внесено12 проектів рішень:

1.Про затвердження схеми посадки дерев в м.Ніжині

2.Про внесення змін до складу комісії з обстеження та категоріювання об’єктів, в яких циркулює інформація з обмеженим доступом, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради Чернігівської області №348 від 01.12.2016 року «Про створення комісії з обстеження та категоріювання об’єктів, в яких циркулює інформація з обмеженим доступом».

3.Про затвердження Порядку надання відомостей та видачі довідок про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.

4.Про відзначення з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

5. Про надання матеріальної допомоги.

6.Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради №315 від 26 вересня 2019 р. «Про внесення змін в додаток 2 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради №286 від 05 вересня 2019 року «Про проведення Ніжинського «Покровського ярмарку-2019»».

7.Про створення аукціонної комісії для продажу нежитлової будівлі, що розташована за адресою: м.Ніжин, вул.Московська,20-А.

8.Про розгляд матеріалів опікунської ради.

9.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

10.Про влаштування дітей в сім’ю патронатного вихователя.

11.Про затвердження висновку служби у справах дітей виконавчого комітету Ніжинської міської ради про підтвердження місця проживання дітей, для їх тимчасового виїзду за межі України від 21.10.2019 №14.2-10/755.

12.Про розміщення тимчасових споруд у м.Ніжині.

Всі рішення прийняті.

У «Різному» міський голова Анатолій Лінник зазначив, що опалювальний сезон розпочався, всі котельні запущені, бойлерні працюють, але потрібно час для прокачки систем, щоб прибрати завоздушеність у трубах.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.