Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:52:45

Відбулася сесія Прилуцької міської ради

26.10.2019   12:23Агенцiя

25 жовтня у сесійній залі міської ради відбулося чергове пленарне засідання 62 сесії Прилуцької міської ради 7 скликання.

На розгляд виносилися проекти рішень, які стосувалися діяльності комунальних підприємств міської ради, питань розвитку інфраструктури та благоустрою міста, земельних питань та інших сфер міського господарювання.

Під час засідання сесії депутатським корпусом були розглянуті важливі фінансові питання та питання життєдіяльності міста.

У ході засідання депутати розглянули питання, внесені до порядку денного, заслухали доповідачів та прийняли відповідні рішення.


Порядок денний 62 сесії Прилуцької міської ради 7 скликання

1. Про звернення до Президента України ЗЕЛЕНСЬКОГО В.О., Голови Верховної Ради України РАЗУМКОВА Д.О., Прем’єр-міністра України ГОНЧАРУКА О.В. та народних депутатів України ДУБІЛЯ В.О., ПРИХОДЬКА Б.В та ХАЛІМОНА П.В. щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

2. Про затвердження Правил благоустрою території м.Прилуки (у новій редакції).

3. Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти та дітей у закладах дошкільної освіти міста у 2020 році.

4. Про переведення закладів загальної середньої освіти міста на самостійну фінансово-господарську діяльність.

5. Про надання дозволу комунальному підприємству Прилуцької міської ради комбінат шкільного харчування «Шкільний» на отримання кредиту в АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «ДЕРЖАВНИЙ ОЩАДНИЙ БАНК УКРАЇНИ».

6. Про затвердження списку учасників бойових дій, які мають пільги відповідно до міської Програми «Пільги місцевої влади на оплату житлово-комунальних послуг та послуг зв’язку учасникам бойових дій, які брали участь у антитерористичній операції, сім’ям воїнів загиблих (померлих) в Афганістані та під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, інвалідам по зору – членам УТОС, спілці ветеранів Афганістану на 2019 – 2021 роки».

7. Про затвердження міської цільової Програми «Відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед територіальною громадою міста Прилуки на 2017-2019 роки» (нова редакція).

8. Про заходи щодо підготовки і проведення Всеукраїнського перепису населення.

9. Про Доповнення до Плану діяльності Прилуцької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

10. Про затвердження міської Програми «Утримання безпритульних тварин у реабілітаційному центрі міста Прилуки на 2018-2020 роки» у новій редакції.

11. Про затвердження міської цільової Програми «Надання стоматологічної допомоги мешканцям м.Прилуки на 2019 рік» (нова редакція).

12. Про затвердження міської цільової Програми «Надання населенню вторинної медичної допомоги на 2019 рік» у новій редакції.

13. Про затвердження міської цільової Програми «Медико-соціальне забезпечення пільгових та соціально незахищених верств населення на 2019 рік» у новій редакції.

14. Про зміни бюджетних призначень міського бюджету.

15. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Послуга» Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції.

16. Про затвердження Статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції.

17. Про затвердження списку присяжних Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області.

18. Про виконання зауважень та пропозицій, доручень виборців, озвучених депутатами на 58 сесії міської ради 7 скликання від 30 серпня 2019 року при розгляді питання «Різне».

19. Про інвентаризацію земель території військових містечок №12, №14, №16, №17.

20. Про визначення функціонального призначення, впорядкування чинних та надання нових назв упорядкованим територіям зелених зон та площ міста.

21. Про затвердження міської цільової Програми «Фінансування розробки схем та проектних рішень масового застосування на 2017-2019 роки м. Прилуки» в новій редакції.

22. Про визначення переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами.

23. Про передачу майна.

24. Про надання земельних ділянок учасникам АТО.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини