Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:14:11

Відбулася позачергова сесія Прилуцької міськради

19.10.2019   15:55Агенцiя

18 жовтня у сесійній залі міської ради відбулася 61 (позачергова) сесія міської ради 7 скликання.

Перед початком пленарного засідання міський голова Ольга Попенко нагородила Відзнакою міського голови м.Прилуки «За заслуги» учасника бойових дій у зоні АТО/ООС та волонтера на сході України Вінчуру Олександра Вікторовича.

На розгляд сесії вносилося питання «Про звернення Прилуцької міської ради до Президента України ЗЕЛЕНСЬКОГО В.О., Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо тимчасового припинення виробництва на ПрАТ «А/Т тютюнова компанія «В.А.Т.-Прилуки» та негативні передумови для формування міського бюджету на 2020 рік». З даного питання доповіли міський голова Ольга Попенко та старший юрист з корпоративних і правових питань приватного акціонерного товариства «А/Т тютюнова компанія «В.А.Т. - Прилуки» Артур Гусейнов.

Депутат міської ради Владислав Кіча вніс на розгляд депутатів проект рішення «Про звернення депутатів Прилуцької міської ради до Президента України ЗЕЛЕНСЬКОГО В.О., Верховної Ради України щодо недопущення реалізації «Формули Штайнмаєра».

Також депутатами розглянуто питання «Про звернення Прилуцької міської ради до Центральної виборчої комісії» з проханням скасувати постанову Центральної виборчої комісії від 11 жовтня 2019 року №1920 «Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міського голів 22 грудня 2019 року» у частині проведення виборів депутатів Сухополов’янської сільської ради об’єднаної територіальної громади та Сухополов’янського сільського голови Прилуцького району Чернігівської області.

Вищезазначені питання розглянуті депутатами та ухвалені відповідні рішення міської ради, інформує Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини