Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:54:51

Чернігівським рибоохоронним патрулем знищено майже 2 кілометра сіток

16.10.2019   10:23Агенцiя

11 жовтня Чернігівський рибоохоронний патруль провів утилізацію заборонених знарядь лову. На території Чернігівської рибоохоронної дільниці знищено 100 од. сіток загальною довжиною 1 944 м, у тому числі: сіток зяберних (одностінних) - 57 од., сіток поріжних – 34 од, сіток «ятір» - 8 од. та сітку «рамка» - 1 од.

«Сітки знищено шляхом механічного пошкодження. До рішення судів вилучені у правопорушників заборонені знаряддя лову зберігаються на складі Управління, як доказова база. На сьогодні є всі рішення суду, що дозволяють утилізувати дане майно. Процес утилізації відбувається під контролем членів комісії до складу якої входять представники рибоохоронного патруля, державної податкової служби та фінансового управління Чернігівської міської ради», – повідомив начальник Управління Держрибагентства у Чернігівській області Микола Каленюк.

З початку 2019 року Чернігівським рибоохоронним патрулем знищено 920 од. заборонених знарядь лову, в т.ч.: сіток зяберних (одностінних) – 571 од., сіток поріжних – 231 од., сіток «ятір» - 85 од., сіток «павук» - 5 од., сіток «бредень» - 2 од, сітка «рамка» - 1 од., остей – 21 од. та підвісок – 4 од.


Довідкова інформація:

За використання заборонених знарядь лову (сіток без дозволу на промисел, електроструму, вогнепальної зброї тощо) передбачена адміністративна відповідальність за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Дана стаття передбачає накладення штрафу у розмірі від 340 грн до 680 грн з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних живих ресурсів;
За незаконне зайняття рибним промислом, що завдало істотну шкоду передбачена кримінальна відповідальність відповідно до ст. 249 ККУ.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини