Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:11:59

Укрпошта з 7 жовтня відкрила передплату газет і журналів на 2020 рік

07.10.2019   14:44Агенцiя

З 7 жовтня Укрпошта розпочала передплату друкованих видань на перше півріччя 2020 року за електронною версією каталогу, а з 15 жовтня за друкованими каталогами.

Передплатити вітчизняні видання можна:
– газети і журнали загальнодержавної сфери розповсюдження до 16 грудня 2019 року;
– місцеві видання (обласні, міські, районні) в строки, визначені згідно з укладеними з видавництвами (редакціями) договорами, але не пізніше 27 грудня 2019 року.

Передплатити видання з поточних місяців в обласних центрах і м. Києві можна включно до 15 числа, а інших населених пунктах включно до 10 числа кожного місяця, що передує передплатному.

Оформити передплату можна в усіх відділеннях Укрпошти, у листонош чи скористатися сервісом «Онлайн передплата» на сайті Укрпошти.

Передплата проводиться за тарифами, з якими можна ознайомитися за посиланням.

На 2019 рік українці вже передплатили через Укрпошту 7,8 млн примірників видань. Із них 4,5 млн примірників загальнодержавних видань та 3,3 млн – місцевих видань, або відповідно 58% та 42%. До передплатних каталогів було включено 3185 найменувань вітчизняних видань, у т. ч. 1602 – загальнодержавних та 1583 – місцевих газет і журналів.
Доставку періодичних друкованих видань здійснюють понад 11 тисяч поштових відділень, задіяно майже 29 тисяч листонош Укрпошти.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини