Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:25:46

Розширена оперативна нарада при Ніжинському міському голові

07.10.2019   14:38Агенцiя

7 вересня у великій залі міської ради відбулась розширена оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку засідання Анатолій Валерійович ознайомив присутніх з планом проведення розширеної оперативної наради керівників підприємств, установ, закладів та організацій міста, керівників виконавчих органів ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради при міському голові:

1.Про стан правопорядку та протидії злочинності, заходи забезпечення публічного порядку та безпеки громадян, що були вжиті на території громади міста у продовж вересня 2019 року (начальник сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Музиченко Інна Іванівна).
2.Про заходи щодо запобігання та профілактики надзвичайних ситуацій, які повֹ’язані з травмуванням  та загибеллю людей, про стан протипожежної безпеки та території громади міста у продовж вересня 2019 року (заступник начальника Ніжинського МРВ управління держслужби з надзвичайних ситуацій Шевченко Сергій Миколайович).
3.Про готовність ТОВ «НіжинТеплоМережі» до початку опалювального сезону 2019-2020 року (т.в.о.директора ТОВ «НіжинТеплоМережі»Ісаєнко Любов Миколаївна).
4.Про стан підготовки міста до опалювального сезону 2019-2010 року (начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко).
5.Про стан загальної епідеміологічної ситуації на території м.Ніжина упродовж вересня 2019 та вжиті заходи щодо запобігання і профілактики інфекційних захворювань (головний лікар КЛПЗ «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького Костирко Олександр Михайлович, начальник Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродспживслужби Рафальський Віктор Степанович).
6.Різне (у разі потреби виходячи з виробничої необхідності).
7.Підведення підсумків наради.

На початку наради міський голова Анатолій Лінник представив присутнім начальника новоствореного управління комунального майна та земельних відносин Ірину Онокало. Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на відповідальну посаду – керівника управління. Переконані, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять домогтися значних досягнень. Щиро бажаємо міцного здоров’я, конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях.

Після заслуховування місячного звіту міського відділу поліції міський головою було поставлено ряд запитань та зауважень до роботи відділку. Зокрема щодо стихійної торгівлі по вул.Московській та паркування транспортних засобів на перехресті вул.Гоголя та Московській (біля Червоного маркету), рух багатотонажного транспорту по місту, порушення правил паркування легкових автомобілів в центральній частині міста. Такі ситуації говорять про послаблення реагування з боку поліції.

Т.в.о. директора ТОВ «НіжинТеплоМережі» Любов Ісаєнко доповіла «Про готовність ТОВ «НіжинТеплоМережі» до початку опалювального сезону 2019-2020 року». Відповідно до рішення виконавчого комітету від 03.10.2019 №322 «Про початок опалювального сезону 2019-2020 pp. у комунальному некомерційному підприємстві «Ніжинська центральна міська лікарня ім. Миколи Галицького», комунальному лікувально-профілактичному закладі «Ніжинський міський пологовий будинок», Ніжинському дитячому будинку-інтернаті» сьогодні дадуть опалення в медичному секторі. Для мешканців житлового фонду то котельні будуть включені за умови, якщо середньодобова температура складатиме +8 (три дні підряд). Підприємство доклало максиму зусиль для отримання номінації на постачання газу. Борги населення за спожиту теплову енергію перед ТОВ «НіжинТеплоМережі» складає на сьогоднішній день 13млн. 800 тис.грн. Любов Миколаївна зауважила, що є будинки – боржники: вул.Комонавтів, 55 – 170тис.690грн., вул.Шевченка,83 корп.3 – 165тис.грн., вул. Прилуцька 136 – 113тис.грн., вул.Незалежності, 9 – 141 тис.грн., Незалежності,36 – 128тис.грн., вул.Незалежності, 34 – 171 тис.грн., вул.Шевченка, 114 – 259 тис.грн., вул.Шевченка, 89 – 136 тис.грн. та вул.Синяківська, 75-А – 241 тис.грн. Мешканці міста звертаються до підприємства з проханнями щодо реструктуризації боргу за послугу.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів про підготовку комунальних підприємств міста до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020рр. На виконання розпорядження голови Чернігівської ОДА та доручень Мінрегіону з метою підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи осінньо-зимовий період виконавчим комітетом Ніжинської міської ради та штабом з організації та контролю за підтримкою комунальних підприємств та служб життєзабезпечення до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 рр. забезпечено виконання плану заходів під час підготовки об’єктів до роботи в зимовий період. Станом на 07.10.2019р. по Ніжинська ОТГ з комплексної підготовки до зимового періоду виконано підготовку по напрямкам: - системи водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період по КП НУВКГ» складає 99%. Житловий фонд багатовкартирних будинків та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020рр по території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади становить 99%. Проведено комплексну підготовку 430 будинків до зими з видачею паспортів готовності у тому числі, які обслуговуються: Управителями -271 будинок, ОСББ, ЖБК -109 будинків та відомчий житловий фонд – 50 будинків. По об’єктах соціальної сфери: управління освіти показало готовність свого господарчого сектору на 100% (крім приладів дистанційної передачі даних) з них підготовлено: - дошкільні навчальні заклади -15, заклади освіти – 17, готові до експлуатації 13 автономних котлів. Оформлені паспорти готовності до опалювального періоду 2029-2020рр. По закладам охорони здоров’я готовність господарства також складає 99% (3 автономних котли готові до експлуатації). Щодо заходів з комплексної підготовки дорожньо-мостового господарства до роботи в осінньо-зимовий період виконано на 100%/, а саме: проведено капітальний ремонт вулиць і доріг міста, виконано – 7,804 тис.м.кв.; підготовлено спеціалізовану техніку з утримання  шляхової мережі – 10 одиниць; заготовлено посипочний  матеріал та реагенти для боротьби з ожеледицею 2,0тис.тон. створено в управлінні ЖКГ та будівництва резерв паливно-мастильних матеріалів в кількості 4 тон. У зв’язку з прийняттям на баланс міста житлового будинку по вул.Франка, 271 від Кунашівського старостинського округу виникла необхідністьу забезпеченню водопостачанням багатоквартирного житлового будинку, яке отрмувало воду від НЕК «УКРЕНЕРГО» відокремленого підрозділу Центральної Електроенергетичної системи. На даний момент питання вирішено.

Головний лікар КНП «Ніжинського міського центру первинної медико санітарної допомоги» Оксана Калініченко оголосили присутнім, що медичний заклад переїхав у нове приміщення по вул.Успенській (колишня доросла поліклініка). Доросла поліклініка переїхала на Московську, 21 (приміщення пологового будинку блоку В). В приміщенні центру первинної медецини буде розміщуватись управління комунального майна та земельних відносин – Овдіївська,5.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини