Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:23:15

Упродовж минулого тижня надзвичайники 58 разів залучались до ліквідації надзвичайних подій

30.09.2019   11:54Агенцiя

Упродовж минулого тижня з 23 по 30 вересня щоденно в пожежно-рятувальних підрозділах Оперативно-рятувальної служби Чернігівщини чергувало 189 чоловік особового складу, 58 одиниць основної та спеціальної техніки.

Вогнеборці ДСНС ліквідували 46 пожеж, 13 з яких виникли в житловому секторі громадян, 21 в природних екологічних системах (3 - загоряння торфу, 16 - сухої трави, 2 - сміття), 9 на транспорті та об'єктах різних форм власності та 3 інші.

Нажаль, у вогні загинула 1 людина. Загальна площа, пройдена вогнем у природних екологічних системах склала понад 110 га.

Протягом тижня проводились роботи по ліквідації пожеж на торфовищах. 26 вересня ліквідовано пожежі торфу біля сіл Ковпита Чернігівського району на площі 12 га, Заріччя Сновського району на площі 9,5 га, Лебедівка Козелецького району на площі 8,2 га.

Триває ліквідація пожеж торфовищ біля сіл Стодоли, Оленівка, Сидорівка на території Ніжинського і Борзнянського районів. Загальна площа пожеж складає 21га. Станом на 30 вересня залишилось ліквідувати горіння на площі близько 16 га. Від підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області на гасіння пожеж покладів торфу залучено 28 чоловік особового складу та 9 одиниць спецтехніки.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення упродовж тижня знищено 35 артилерійських снарядів калібром 45, 76, 122, 152 мм часів Другої світової війни. Боєприпаси були виявлені на відкритих територіях у Менському, Бахмацькому, Чернігівському районах та м. Корюківка.

Крім того, рятувальники підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області 7 разів залучалися для надання допомоги громадянам та проведення інших невідкладних робіт, інформує
УДСНС України у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини