Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:38:32

Управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи Прилуцької міськради інформує

14.09.2019   10:38Агенцiя

У зв’язку із пожежею, яка виникла на території міського полігону твердих побутових відходів, 11 вересня Прилуцьким міськрайонним відділом Державною установою «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» проведено лабораторні дослідження повітря на визначення вмісту шкідливих речовин за адресами: вул. Індустріальна, 12; вул. Гвардійська, 90; вул. Ярмаркова, 45/А; вул. Миколаївська, 107.

Відповідно до протоколів досліджень вміст забруднюючих речовин (азоту діоксиду, вуглецю оксиду, пилу, ангідриду сірчистого, фенолу, формальдегіду) в атмосферному повітрі знаходиться у межах гранично допустимих концентрацій і відповідає вимогам Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 15.04.2013р. №9 «Про затвердження значень гігієнічних нормативів хімічних речовин в атмосферному повітрі населених місць», «Гранично допустимі концентрації хімічних і біологічних чинників в атмосферному повітрі населених місць».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини