Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:28:33

Роз’яснення щодо послуг ЖКГ та осіннє прибирання Чернігова - доручення ЖЕКам та комунальним службам

13.09.2019   10:43Агенцiя

Міський голова Владислав Атрошенко звернув увагу на роботу комунальних служб та ЖЕКів по прибиранню міста.

- Ми входимо у період прекрасної золотої осені. Це красиво, а для комунальних служб це перші навантаження по прибиранню листя. Особливо важливо це напередодні Дня міста, щоб Чернігів виглядав охайно, чистенько, - сказав міський, завернувшись до приватних управителів будинків та ОСББ. – А керівникам підприємств безпосередній контроль із виїздом на місця робіт.

Також керівники ЖЕКів та комунальних підприємств мають більше спілкуватись із чернігівцями. Говорити і про борги, і про те, за які саме послуги та роботи сплачують жителі конкретної багатоповерхівки. Повторювати, що саме громадяни є власниками житла, а значить відповідають за технічний стан будинку.

- Наша відповідальність - за виконані роботи згідно платежів за квартплату, частина яких стосується і направляється на поточні ремонти. Під час зустрічей говорити про важливі речі. Перше, це запитувати про зауваження про роботу ЖЕКів та АТП-2528 по прибиранню, вивозу сміття, якості поточних ремонтів. Це потрібно, щоб працювати більш якісно. Друге, чітко давати інформацію по кожному будинку: скільки коштів надійшло у якості частини квартплати на поточний ремонт. Приміром, люди кажуть на зустрічі, що потрібно ремонтувати дах, у підвалі, комунікації та багато іншого. А ви показуйте рахунок і кажіть: у вас, приміром, з ваших платежів надійшло на ремонт 1700 гривень, скажіть куди вам спрямувати ці кошти, - доручив міський голова.

Ця інформація має з’являтись і у друкованих ЗМІ, і на телебаченні, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.