Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:22:24

Розширена оперативна нарада при Ніжинському міському голові

03.09.2019   12:00Агенцiя

2 вересня у великій залі міської ради відбулась розширена оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку засідання Анатолій Валерійович ознайомив присутніх з планом проведення розширеної оперативної наради керівників підприємств, установ, закладів та організацій міста, керівників виконавчих органів ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради при міському голові:

1.Про стан правопорядку та протидії злочинності, заходи забезпечення публічного порядку та безпеки громадян, що були вжиті на території громади міста у продовж серпня 2019 року. Про стан розслідування резонансних злочинів(заступник начальника сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Терещенко Максим Васильович).

2.Про заходи щодо запобігання та профілактики надзвичайних ситуацій, які повֹ’язані з травмуванням  та загибеллю людей, про стан протипожежної безпеки та території громади міста у продовж серпня 2019 року(заступник начальника Ніжинського МРВ управління держслужби з надзвичайних ситуацій Шевченко Сергій Миколайович).

3.Про підготовку міста до опалювального сезону 2019-2020 року (перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Миколайович Олійник).

4.Про готовність навчальних закладів до початку нового навчального року (начальник управління освіти Крапив’янський Станіслав Миколайович).

5.Про заходи профілактики захворюваності на кір та інші інфекційні захворювання, про стан загальної епідеміологічної ситуації на території громади міста у продовж серпня 2019 року (головний лікар КЛПЗ «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького Костирко Олександр Михайлович, начальник Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродспживслужби Рафальський Віктор Степанович).

6.Різне(у разі потреби виходячи з виробничої необхідності).

7.Підведення підсумків наради.

Після заслуховування місячного звіту міського відділу поліції першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорієм Олійником було поставлено ряд запитань та зауважень до роботи відділку. Зокрема на бездіяльність поліції щодо продажу спиртних напоїв неповнолітнім, рух багатотонажного транспорту по місту, порушення правил паркування легкових автомобілів в центральній частині міста, вандалізм та інше. Такі ситуації говорять про послаблення реагування з боку поліції. «Цю ситуацію терміново потрібно змінювати, інакше реакція суспільства буде відповідна» - наголосив Григорій Миколайович.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник доповів про підготовку міста до опалювального сезону 2019-2020 року. Григорій Миколайович наголосив, що питань діяльності ТОВ «НіжинТеплоМережі2 перебуває на контролі в області та Міністерстві. Виробнича спроможність підприємства під загрозою. У підприємстві існує дебіторська заборгованість за попередні роки, заборгованість населення за цей опалювальний період. Для закупівлі номінації на постачання газу необхідно сплати 90% (сплачено 88,8%, невистачає 6,8 млн.грн.). 12 вересня комісія департаменту ЖКГ та ПЕК перевірить стан готовності підприємств міста до початку опалювального сезону 2019-2020 року (керівникам підготувати паспорти та мережі).

Міський голова Анатолій Лінник звернув увагу, що населення міста має терміново сплатити заборгованість підприємству за надані послуги з теплопостачання для безперешкодного початку нового опалювального періоду 2019-2020року.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський доповів по готовність навчальних закладів до початку нового навчального року. З метою підготовки закладів освіти до нового навчального року управлінням освіти, згідно заявок керівників закладів освіти, за кошти міського бюджету проведено закупівлю фарби, господарчих товарів, канцприладдя, миючих та дезінфікуючих засобів на загальну суму 699,8 тис.грн. Для проведення капітальних ремонтів використано 248 тис.грн, заключено 6 договорів. Для проведення поточних ремонтів укладено 30 договорів на виконання  ремонтних робіт. Виеористано коштів міського бюджету 835 тис.грн. Для проведення ремонтів у закладах освіти з міського бюджету виділені кошти у сумі 3830,7 тис.грн., з них на проведення поточних ремонтів -1920,9 тис.грн., капітальних – 14898,1 тис.грн. (проект НЕФКО по ЗОШ №10 – 12400,00 тис.грн.). На виконання міської програми енергозбереження та енергоефективності встановлено 5 лічильників холодної води на суму 45,тис.грн. проведено заміну 13 вікон та 32 дверей. Проведені роботи по реалізації проекту переможця громадського бюджету «Створення креативного –простору актової зали ЗОШ І-ІІІ ст.№1». Вартість робіт склала – 399,8 тис.грн. Заключено договори на внутрішньобудинкове обслуговування системи опалення закладів освіти із централізованим опаленням. Для обслуговування котелень заключено договори з ТОВ «СТАТУСТЕПЛОСЕРВІС» м.Чернігів та Ніжинським відділенням ПАТ «Чернігівгаз» для обслуговування газових шкафних. Проведено оформлення паспортів готовності будівель закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини