Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:55:09

П’яний водій, намагаючись утекти від патрульних, був ладен розбити власний автомобіль

28.08.2019   07:35Агенцiя

Близько опівночі екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування, що у напрямку Чернігова рухається автомобіль ВАЗ-21144 із реєстрацією Київської області, який може бути причетним до правопорушення у Славутичі.

За деякий час один із патрульних екіпажів помітив авто, модель та номерний знак якого збігалися з орієнтуванням, а також характерною прикметою – відсутність заднього бамперу. Інспектори подали водієві сигнал зупинитися, проте той проігнорував вимогу та додав швидкості. Намагаючись відірватися, автомобіль вихляв вузенькими вуличками приватного сектору мікрорайону Подусівка.

До переслідування долучилося ще кілька патрульних екіпажів. Водій, ігноруючи неодноразові вимоги зупинитися, продовжував тиснути на газ. На одній із вулиць авто-утікач зупинилося перед бетонним блоком, який обмежував рух. Коли поліцейські наблизилися до транспортного засобу, водій знову рушив і продовжив тікати, протиснувшись між парканом та бетонним блоком, тим самим пошкодивши власний автомобіль.

Остаточно зупинити втікача вдалося на іншій вулиці. 23-річний водій мав зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Його стан був підтверджений висновком лікаря-нарколога під час медогляду з результатом 1,04 проміле.

На громадянина склали 4 адміністративних протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд чи іншого майна) та винесли постанову за ч. 1 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом, що має технічні несправності, з якими відповідно до встановлених правил експлуатація його забороняється) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автомобіль доправлений на арештмайданчик, повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.