Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:25:29

На Чернігівщині стартував конкурс на кращу артилерійську батарею

27.07.2019   09:36Агенцiя

На базі загальновійськового полігону, що на Чернігівщині, розпочався конкурс серед артилерійських батарей на першість оперативного командування "Північ" Сухопутних військ Збройних Сил України.

Захід стартував 25 липня і триватиме до 3 серпня. 

Серед претендентів буде визначено найбільш підготовлений артилерійський підрозділ, який представлятиме оперативне командування у наступному етапі змагань.  

Учасників буде оцінено у чотирьох номінаціях: тактична, спеціальна, професійна та фізична. Оцінка кожної номінації складатиметься із суми балів окремих елементів. Наприклад, з тактичної номінації оцінка складається з більш ніж 500 окремих елементів, які виводяться у загальних бал підрозділу.

Програмою передбачається отримання як додаткових балів, так і штрафних, наприклад, за перевищення часу на виконання нормативу.
Сьогодні команди пройшли жеребкування та приступили до практичної фази конкурсу. Усі батареї прагнуть перемоги, адже отримати звання кращого "БОГА ВІЙНИ" хоче кожний.  

Окрім визначення кращої артилерійської батареї, в особистій першості будуть представлені кращий командир батареї, кращі командири взводів, краща обслуга та кращий обчислювач і розвідник, інформує прес-центр оперативного командування "Північ".

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини