Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:02:33

Понад 1600 безпритульних тварин отримало допомогу

25.07.2019   08:46Агенцiя

Рівно рік - з липня 2018 року - в Чернігові працює комунальне підприємство «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин».

Першочерговим завданням підприємства є відлов безпритульних тварин, їх стерилізація, вакцинація від сказу та надання допомоги травмованим або важкохворим.

Інформацією про результати першого року своєї роботи заклад поділився на сторінці в Facebook.

Отже, за рік у центрі було перетримано 1604 тварини, 1554 з них зареєстрували в міжнародній базі Animal-ID, 1423 тварини стерилізували, 70 тварин повернуто господарям та 219 прилаштовано в родини. Допомогу в лікуванні отримало більше ніж 500 тварин, 263 з них було в край тяжкому стані.

Починаючи з липня цього року всі тварини, які прилаштовуються в родини – чіповані.

На підприємстві кажуть, що приділяють увагу і медійним проектам, які спрямовують на виховання відповідного ставлення до братів наших менших.

Нагадаємо, що КП «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» знаходиться по вул.Володимира Дрозда, 20а. Графік роботи: з 9.00- 18.00, крім вихідних. Телефон для інформації 0635736020.

Усі охочі долучитися до допомоги безпритульним тваринам можуть приносити до центру: сухі та вологі корми, засоби дезінфекції, одноразові та багаторазові гумові рукавички, одноразові хірургічні халати, одноразові медичні пелюшки, ганчір'я (бавовна або льон, паперові рушники, відра, миски для годування тварин), повідомила пресслужба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини