Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:57:13

Щотижнева оперативна нарада у Ніжинської міськраді

16.07.2019   08:14Агенцiя

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника.

На початку начальник сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Інна Музиченко проінформувала присутніх про стан оперативної обстановки за минулий тиждень та з останніми напрацюваннями в сфері безпеки, зазначивши, що до відділку поліції надійшло 281 заява, з яких 27 містили ознаки злочину.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

За інформацією начальника фінансового управління Людмили Писаренко ведеться робота щодо формування бази платників податків, на сьогодні вже внесено більше трьох тисяч платників. Людмила Віталіївна акцентувала увагу присутніх на тому що, у зв’язку із нововведеннями в законодавстві  потрібно буде працювати над формуванням міського бюджету не тільки на 2020 рік, а і над плануванням бюджету на наступні два роки.

Головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Ніжинська центральна міська лікарні ім.Миколи Галицького» Олександр Костирко доповів проте що зменшилася кількість вірусних інфекцій, але захворіло на гострі гастроентероколіти -3 особи, вітряна віспа – один дорослий та  кір – один дорослий.

Григорій Олійник звернув увагу на врегулювання питання щодо виписки електронних рецептів за програмою «Доступні ліки» у рівній мірі; проблему перевантаженого великогабаритного транспорту, що рухається містом, та шляхи її вирішення, стихійну торгівлю по місту.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини