Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:39:08

Рятувальники Чернігівщини провели профілактичні інструктажі серед громадян на території 32 населених пунктів

16.07.2019   07:45Агенцiя

Станом на 15 липня у Чернігівській області виникло 2006 пожеж. Нажаль, внаслідок дії небезпечних факторів вогню загинуло 59 осіб, ще 17 отримали травми.

Слід зазначити, що переважена більшість пожеж виникає у приватному житловому секторі, тож рятувальники підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області упродовж минулого тижня провели профілактичні відпрацювання та інструктажі з громадянами на території 32 населених пунктів області.

Надзвичайники спілкувались з мешканцями приватного житлового сектору, пересічними громадянами, надавали їм пам'ятки профілактичного характеру, звертали увагу на дотриманні правил пожежної безпеки у побуті та під час перебування у природних екологічних системах.

Крім того, співробітники Служби порятунку нагадали правила безпечного перебування біля водойм, а також послідовність першочергових дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Окремо, фахівці ДСНС звертали увагу батьків слідкувати за розвагами дітей, адже під час канікул, залишені поза увагою дорослих, вони можуть вигадати небезпечні ігри, інформує УДСНС України у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини