Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:36:37

Відбувся особистий прийом громадян Ніжинським міським головою Анатолієм Лінником

06.07.2019   12:21Агенцiя

На прийомі було 8 заявників.

5 липня відбувся особистий прийом громадян міським головою Анатолієм Лінником на якому також були присутні начальник сектора з питань претензійно-позовної роботи та запобігання корупціївідділу юридично-кадрового забезпечення Євгенія Копилова, начальник відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громадиОксана Лях, директор КП «СЕЗ» Микола Борисенко, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко та головний спеціаліст сектора з питань прийому та звернення громадян Юлія Пижова.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства: про незгоду з оплатою за теплопостачання; про оформлення документації на заміну газового котла (надано доручення відділу юридично-кадрового забезпечення вивчити питання щодо законного поділу домоволодіння на окремі квартири з різними поштовими адресами для вжиття подальших дій); про ремонт відмостки біля будинку (мешканцям повідомили про проект рішення на сесію міської ради щодо співфінансування мешканців та влади в розмірі 80/20 %); про ремонт опалення в ЗОШ №12 (надано доручення управлінню освіти вивчити потребу для закупівлі додаткових секцій радіаторів  у відповідні класи з низькою температурою в приміщенні).

Надійшли заяви від жителів міста і стосовно соціального захисту. Просили допомогти у вирішені питання щодо надання матеріальної допомоги (необхідний акт обстеження умов проживання); про забезпечення безкоштовними ліками(програма по безкоштовному відпуску ліків до фінансується за підсумками І півріччя ); про незаконну виписку сина та матері з квартири (надали роз’яснення, що необхідна згода родичів, які також приписані у помешканні).

Міський голова, вислухав мешканців. За результатами прийому громадян, Анатолій Валерійович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини