Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:13:39

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

19.06.2019   09:09Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 18 червня до 8:00 19 червня 2019 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 2 випадки загибелі на водних об’єктах, 2 дорожньо-транспортні пригоди та 5 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 3 особи постраждали.


Загибель на водних об’єктах – 2:

- в ставку в межах м. Городня о 07 год. 30 хв. 18 червня місцевими жителями виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканця м Городня, 1959 року народження. Причина смерті встановлюється;

- в озері біля с. Слабин Чернігівського району о 13 год. 30 хв. 18 червня працівниками Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканця смт Михайло-Коцюбинське Чернігівського району, 1988 року народження, який потонув близько 15 год.  17 червня. Причина смерті встановлюється.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в м. Ніжині по вулиці Носівський Шлях  о 07 год. 47 хв. 18 червня водій, керуючи автомобілем "Мазда 3", скоїв наїзд на велосипедиста. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Ніжинської міської лікарні;

- в м. Чернігові по проспекту Перемоги біля будинку №95  о 11 год. 40 хв. 18 червня велосипедист на велосипеді марки «Winner Panther» скоїв зіткнення з тролейбусом «ЮМЗ Т-2», який здійснював перевезення за маршрутом № 6. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення Чернігівської міської лікарні №2.


Пожежі –5 :

пожежі в житловому секторі – 3:

- в с.Костобобрів Семенівського району в господарстві по  вул. Новий План,4 о 16 год. 17 червня сталася пожежа в житловому будинку (6х9 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено підлогу на площі 0,4 кв. м. Причина - необережне поводження з вогнем;

- в с.Веприк Бобровицького району в господарстві по вул. 30 років Перемоги,5 о 23 год. 03 хв. 17 червня сталася пожежа в літній кухні (3х4 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем пошкоджено конструктивні елементи побутової газової плити та майно. Причина - неправильне влаштування та несправність побутових газових приладів та димарів. Внаслідок пожежі господарка, 1936 року народження, отримала термічні опіки ІІ-ІІІ ступеню 45% тіла;

- в смт Мала Дівиця Прилуцького району в господарстві по  вул. Незалежності, 109 о 17 год. 45 хв. 18 червня сталася пожежа споруди господарського призначення (4х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено споруду. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

пожежа сухої трави та сміття –2 :

-  біля с. Загребелля Сосницького району о 14 год. 02 хв. 18 червня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,02 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

- біля м. Мена о 17 год. 34 хв. 18 червня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.


Повідомлення:

18 червня проводились роботи щодо пошуку громадянина,  1980 року народження, який ймовірно потонув близько 15 год. 17 червня в озері біля с. Слабин Чернігівського району. Станом на 16 год. пошукові роботи припинено, зниклого не виявлено. 19 червня пошукові роботи будуть відновлені.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  9-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин –  13 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 9 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години  18 червня до 20 години 19 червня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 14-19º, вдень 26-31º тепла.
По м. Чернігову. Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 16-18º, вдень 29-31º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.