Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:30:21

Анульовано 6 ліцензій за продаж алкоголю та тютюну неповнолітнім

21.05.2019   08:11Агенцiя

В управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Чернігівській області проінформували, що станом на 01.05 2019 в області діє 4730 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Упродовж січня – квітня поточного року суб’єкти господарювання Чернігівщини отримали 1620 ліцензій, з них 927 – на право здійснення торгівлі у роздріб алкогольними напоями і 693 – тютюновими виробами.

Проте, у ГУ ДФС наголошують, що важливо не тільки придбати ліцензію, а й дотримуватися норм діючого законодавства. Так, цього року вже призупинено дію 27 ліцензій за несвоєчасну сплату чергового платежу та анульовано 274 ліцензії, у тому числі 6 - за порушення законодавства в частині продажу алкогольних та тютюнових товарів особам, які не досягли 18 років.

Звертаємо увагу, що лише за наявності відповідної ліцензії можна провадити торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами – штрафні санкції за ці порушення складають 200% вартості отриманої партії товару, але не менше 17 тисяч гривень.

Останні новини Чернігівщини

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини