Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:45:40

Міський голова Чернігова відсторонив від виконання обов’язків посадовця, якого затримано під час отримання хабаря

16.05.2019   11:10Агенцiя

Відповідне розпорядження Владислав Атрошенко підписав щойно перед засіданням виконавчого комітету міської ради. Згідно з документом, Валерій Горбатов відстороняється від виконання обов’язків директора комунального підприємства «Чернігівбудінвест» з 16 травня 2019 року на час проведення досудового розслідування.

"Є відповідна інформація від слідчих, відповідно я підписав розпорядження про відсторонення керівника "Чернігівбудінвесту" Горбатова, обов'язки виконуватиме його заступник. Нехай слідчі органи з’ясовують і розбираються у ситуації. А далі свою оцінку дає суд", - прокоментував Владислав Атрошенко.

Як відомо, слідчі Державного бюро розслідувань учора, 15 травня, затримали депутата міськради та керівника КП «Чернігівбудінвест» під час отримання 25000 доларів США неправомірної вигоди.

За даними слідства, зазначені особи вимагали 50000 доларів США від підприємця за підписання договору про виділення в суборенду земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку на території міста Чернігова та подальше погодження необхідних дозвільних документів щодо вказаної земельної ділянки. Під час отримання першої частини неправомірної вигоди у розмірі 25 тисяч доларів їх і затримали.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини