Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:52:31

Рятувальники спільно з лісокористувачами відпрацьовують дії при виникненні лісових пожеж

15.05.2019   07:46Агенцiя

З початку року в природних екологічних системах Чернігівщини виникло 970 пожеж, з яких 14 в лісових масивах та 3 на торфовищах. Загальна площа лісових пожеж склала понад 80 га.

З метою відпрацювання спільних дій під час виникнення пожеж у лісах 14 травня підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області провели спільні тренування з працівниками лісових господарств.

За тактичним задумом на території лісництва виникло займання сухої трави, а згодом вогонь поширився на лісові насадження. Лісничий оголосив виклик для працівників лісового господарства, після чого повідомив оперативно-рятувальну службу «101» про пожежу.

На місце події одразу прибули працівники лісгоспу та черговий караул Державного пожежно-рятувального підрозділу. За допомогою ранцевих оприскувачів, пристосованої до гасіння техніки, допоміжної техніки для оборювання зони пожежі та спеціальної техніки вогнеборців пожежу вдалося ліквідувати.

Крім того, під час тренувань були відпрацьовані та відкориговані документи оперативного реагування та плани спільних дій у разі виникнення пожеж, інформує УДСНС України у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини