Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:45:32

У Чернігові відбувся форум "Туристичні практики 2019"

02.05.2019   09:54Агенцiя

30 квітня вперше відбувся форум для всіх, чия діяльність або інтереси пов’язані з розвитком туризму – "Туристичні практики 2019".

Серед спікерів заходу – фахівці туристичної галузі з Києва, Одеси, Рівного, Сум, Запоріжжя, Дніпра. А саме - президент Національної туристичної організації України, радник першого віце-прем’єр міністра, міністра економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга, автор і координатор успішного екскурсійного сервісу «Интересный Киев» Арсеній Фінберг, представник Агенції розвитку міста Дніпра Ярослав Ярошенко, науковець і керівник ГО «Інститут креативного міста» з Рівного Антон Шинкарук, голова Запорізької гільдії екскурсоводів і директор Музею історії музичних інструментів «БарабанЗа» Денис Васильєв, засновник та керівник Центру активного відпочинку «Відчайдухи» (м. Суми) В’ячеслав Олейніченко, спеціаліст із подієвого маркетингу Наталія Склярська (м. Київ) та директор асоціації «Туризм Одеси» Оксана Кузнєцова, повідомила Прес-служба Чернігівської міської ради.

Участь у чернігівському туристичному форумі могли взяти всі бажаючі, заповнивши он-лайн реєстраційну форму і додавши мотиваційний лист. У залі можна було побачити відомих у Чернігові підприємців, громадських активістів, екскурсоводів, рестораторів, готельєрів, депутатів.

Зараз у світі все більше людей, які мають бажання і можливість подорожувати. Вважається, що за останні 60 років відбулася справжня революція в галузі туризму. Кількість лише міжнародних туристичних подорожей збільшилася з 25 мільйонів у 50-ті роки минулого століття до понад мільярда в минулому році! Індустрія подорожей розвивається навіть набагато швидше, ніж прогнозувалося Міжнародною туристичною організацією. І це попри кризові явища майже у всіх інших секторах економіки. Зокрема, Україну в минулому році відвідали 14,5 мільйони іноземних туристів. У розвинених країнах світу послуги туристичної галузі вже складають десяту частину ВВП, а працює в ній вже кожен десятий із зайнятого населення. Туризм – це розвиток території, посилення економіки, створення нових робочих місць, збереження навколишнього середовища, культурної спадщини, а також – фактор миру.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.