Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:59:08

В Борзнянському районі кримінальна поліція розкрила холоднокровне вбивство заробітчанина

24.04.2019   07:30Агенцiя

На розкриття злочину поліція направила найбільш досвідчених працівників карного розшуку Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

У неділю житель Борзнянського району під час збору металобрухту знайшов біля дороги тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. Одразу стало ясно, що чоловік пролежав там не один день. Слідчо-оперативна група Борзнянського відділення поліції швидко встановила особу загиблого – мешканця Ічнянщини.

Оперативники з хронологічною точністю встановили пересування загиблого до Борзнянського району. Переглянувши записи з низки камер відеоспостереження, кримінальна поліція визначила коло осіб, з якими протягом шляху до села контактував чоловік.

Особливу увагу поліцейські приділили конфліктній ситуації у привокзальному магазині, де потерпілий купував алкоголь і сперечався з двома нетверезими чоловіками. Після спілкування з ними у правоохоронців склалося враження, що чоловіки щось приховують, адже ті плуталися в показах.

Згодом один з них зізнався, що через дрібне непорозуміння вирішив покарати приїжджого. Для цього він відправився на пошуки металевого прута. Знайшовши знаряддя для вбивства, чоловік наздогнав приїжджого та наніс декілька ударів. Тіло приховав біля дороги та продовжив пиятику з товаришем. Версія про вбивство заради заволодіння коштами загиблого не підтвердилася, бо той витратив гроші ще в дорозі.

Підозрюваний у вбивстві дав правдиві покази, він затриманий та поміщений до слідчого ізолятора.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.