Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:35:27

Кожен четвертий клієнт "Чернігівгаз Збуту" користується особистим кабінетом

23.04.2019   13:02Агенцiя

Від початку створення особистого кабінету на сайті 104.ua його користувачами стали 25% сімей, що користуються газом в Чернігівській області. Загалом по 16 регіонах України переваги цього онлайн-сервісу відчули майже 2,24 млн споживачів, з них – 90 тис з Чернігівщини.

Впродовж 2018 року кількість реєстрацій в особистому кабінеті 104.ua зросла майже на 50%. Зараз кожне четверте домогосподарство Чернігівщини має можливість контролювати споживання газу і стан особового рахунку в режимі онлайн. Крім того, кабінет має низку інших корисних функцій, що дозволяють споживачам економити свій час, не витрачаючи його на відвідування Центрів обслуговування. Це онлайн-оплата, завантаження рахунку, перегляду історії оплат та споживання газу, можливість інтерактивного спілкування з фахівцями компанії.

Загалом за 2018 рік через особистий кабінет опрацьовано 2307 звернень з питань, щодо поставок газу клієнтів «Чернігівгаз Збуту». Майже половина онлайн-консультацій – 46%, стосувалися пільг та субсидій, 41% - розрахунків за газ – боргів або переплат, 12,5% вирішували питання онлайн оплати. Менше всього споживачі цікавились незарахованими платежами - 0,5%.

Виходячи з побажань самих споживачів, компанія постійно вдосконалює функціонал кабінету і додає канали онлайн-спілкування з клієнтами.
«З кожним роком ми поповнюємо дистанційні сервіси новими розробками, які дозволяють охопити якісним обслуговуванням ще більшу кількість клієнтів.
Особистий кабінет – це найбільш інформативний канал для вирішення всіх газових питань. Його мобільна версія - додаток 104 Mobile зручний тим, що завжди під рукою. Окрім того, в ньому реалізована функція мультиакаунта, тобто через один мобільний пристрій можна керувати декількома особовими рахунками», - повідомив директор «Чернігівгаз Збуту» Іван Луста.

З останніх новинок клієнтських сервісів є чат-бот «7104ua» у месенджері Viber та мобільний додаток «104 Mobile Light» для користувачів iPhone. Майже готовий до виходу сервіс «104 Бізнес онлайн» для комерційних споживачів газу.


ТОВ «Чернігівгаз Збут»

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.