Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:10:08

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради

23.04.2019   10:14Агенцiя

22 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради. Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися різних сфер життєдіяльності міста.

Про організацію проведення громадських робіт у 2019 році поінформувала присутніх директор Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Лариса Татарченко, зачитавши детальний перелік видів громадських робіт, що мають економічну, соціальну та екологічну користь, відповідають потребам громади та сприяють її соціальному розвитку на 2019 рік.

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 13 березня 2018 року №91 «Про організацію військового обліку в місті Прилуки у 2018 році» доповів військовий комісар Прилуцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Іван Черняк.

У ході засідання члени виконавчого комітету затвердили план заходів, пов’язаних з 33-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, у місті Прилуки та план заходів з відзначення у місті Прилуки пам’ятних дат історичних подій Другої світової війни у 2019 році.

Про надання послуг РАЦС через ЦНАП присутніх проінформувала начальник відділу адміністративних послуг міської ради Світлана Рощина. Під час розгляду даного питання членами виконавчого комітету уповноважено відділ адміністративних послуг міської ради з 1 травня 2019 року здійснювати надання таих адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану:
- державна реєстрація народження;
- державна реєстрація смерті;
- державна реєстрація шлюбу;
- державна реєстрація розірвання шлюбу за спільною заявою подружжя, яка не має дітей;
- державна реєстрація зміни імені;
- внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та аналювання.

З питань «Про утворення організаційного комітету з підготовки та проведення святкових ярмарків протягом 2019 року у м.Прилуки» та «Про роботу пасажирського транспорту загального користування у поминальні дні» доповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко.

Начальник управління містобудування та архітектури Віктор Тесленко доповів з питання «Про благоустрій території». З метою проведення робіт з благоустрою, виконавчим комітетом затверджено схему благоустрою території з облаштуванням місць тимчасового паркування автотранспорту на розі вулиці Київської та вулиці Садової (додається).

Виконавчий комітет заслухав й низку інших питань порядку денного та ухвалив по них відповідні рішення.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини