Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:59:38

Знімається дія "весняного" обмеження руху транспортних засобів

18.04.2019   13:06Агенцiя

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє, що з 20 квітня знімається дія "весняного" обмеження руху транспортних засобів.

Нагадуємо, з метою збереження та попередження руйнувань автомобільних доріг під час весняного відтавання ґрунтів земляного полотна, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області обмежила рух вантажного транспорту по дорогах загального користування державного значення в межах Чернігівської області з 11 березня по 19 квітня (включно).

Вагою понад 20 тон і навантаженням на вісь понад 7 тс на наступних ділянках доріг державного значення загального користування:
    Н-07 Київ – Суми – Юнаківка (на ділянці  км 122 – км 179, від м. Прилуки до межі з Сумською областю);
    Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч (на всій протяжності);
    Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка (на всій протяжності );
    Р-56 Чернігів – Пакуль – КПП “Славутич” (на ділянці км 10 – км 50 від а/дороги М-01 до кордону з Білоруссю) та під’їзд до м. Славутич (на всій протяжності);
    Р-65 КПП “Миколаївка” – Семенівка – Новгород-Сіверський – Глухів –
    КПП “Катеринівка” (на всій протяжності в межах Чернігівської області);
    Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин (на ділянці км 0 – км 66,
    та км 80 – км 155);
    Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці – до а/д Н-07 з під’їздом до заповідника “Качанівка” (на всій протяжності);
    Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів (на всій протяжності);
    Р-82 Сосниця – Короп – а/д М-02 (на всій протяжності);
    Р-83 Славутич – Любеч – Ріпки – а/д М-01 – Городня – а/д Н-28 – Сновськ – Корюківка – Семенівка – Костобобрів – Чайкине – а/д Н-27 (на всій протяжності).

Вагою понад 20 тон і навантаженням на вісь понад 7 тс на всіх територіальних дорогах державного значення загального користування, крім ділянок доріг з цементобетонним покриттям: Прилуки – Ладан, а/д М-02 – Бахмач, а також під’їздів до м. Ніжин і м. Борзна.

До 20 квітня рух без обмежень здійснюється:

    Автомобільними дорогами:
    М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі;
    М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ;
    Н-07 Київ – Суми – Юнаківка (на ділянці від межі Київської області до перехрестя а/д Р-67);
    Р-61 Батурин-Конотоп-Суми;

    Під’їздами до міст:
    м. Прилуки (від автодороги Н-07, від смт. Ладан та з боку м. Пирятин);
    м. Ніжин (від автодороги М-02);
    м. Борзна ( від автодороги М-02);
    м. Бахмач (від автодороги М-02).

З 11 березня по 19 квітня, з метою забезпечення життєдіяльності населення та стабільної роботи господарського комплексу області у період підготовки і проведення посівної кампанії, обмеження руху, що вводяться, не повинні стосуватись:

- пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій;

- транспорту із загальною фактичною масою до 20 тон, задіяного для перевезення сільгосппродукції (живності, молокопродуктів, кормів, посівного матеріалу, міндобрив, борошна та інших продуктів харчування), вугілля, дров, торфобрикету, зрідженого газу, паливно-мастильних матеріалів, сільгосптехніки, запчастин, за окремими погодженнями обласної державної адміністрації;

- транспортних засобів дорожніх організацій Укравтодору, а також підприємств, що виконують роботи за ордерами Служби автомобільних доріг або Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації, погодженими з УПП в Чернігівській області ДПП.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.