Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:07:25

В ОДА відбулася зустріч із представниками Національної академії державного управління

22.03.2019   08:53Агенцiя

Зміни адміністративно-територіального устрою України потребують високого рівня кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування. Саме від ефективного функціонування та компетентної діяльності органів державної служби залежить стабільний розвиток країни та її економічна і політична конкурентоспроможність на міжнародному рівні. На цьому наголосила керівник апарату облдержадміністрації Ірина Соломаха сьогодні під час зустрічі з представниками Національної академії державного управління при Президентові України (НАДУ).


У заході взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА, органів місцевого самоврядування, спеціалісти райдержадміністрацій, районних служб, управлінь, відділів.

Йшлося про стан та перспективи співробітництва у сфері підготовки управлінських кадрів.

Доктор наук із державного управління, професор кафедри публічної політики та політичної аналітики Національної академії Олександр Пухкал та доктор філософських наук, професор кафедри публічної політики та політичної аналітики НАДУ Микола Стадник розповіли присутнім держслужбовцям про загальні закономірності та особливості суспільних трансформацій в Україні та світі, європейський досвід і моделі децентралізації, а також пріоритети підготовки кадрів управління.

Микола Стадник розповів про зміни в правилах вступу до НАДУ. Зокрема цього року до Академії прийматимуться слухачі без урахування зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови. Окрім того, знято вікові обмеження вступу як на денну, так і на заочну форми навчання. Цьогорічний прийом документів розпочнеться з 1 квітня.

По завершенню заходу всі зацікавлені мали можливість поставити запитання та отримати додаткові консультації від представників НАДУ щодо навчання в Академії.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.