Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:21:29

Прес-тур регіонального відділення Асоціації міст України на тему: "Розвиток молодіжного середовища Ніжинської громади"

18.03.2019   09:48Агенцiя

15 березня за ініціативи та підтримки міського голови Анатолія Лінника регіональне відділення Асоціації міст України у приміщенні виконавчого комітету організували прес-тур «Розвиток молодіжного середовища Ніжинської громади».


Участь у прес-турі взяли міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, керуючий справами апарату виконавчого комітету Сергій Колесник, виконавчий директор Чернігівського РВ АМУ Михайло Литвин, керівнкики управлінь та відділів виконавчих органів ради, регіональні та місцеві ЗМІ.

В рамках прес-туру міський голова Анатолій Лінник дав інтерв’ю щодо реалізації програми розвитку молодіжного середовища в місті. Анатолій Валерійович зауважив, що з метою розвитку і згуртування  ніжинської громади, залучення молодих активістів до процесу управління, планування та розвитку міста Ніжина було створено Комунальний заклад Ніжинський міський молодіжний центр Ніжинської міської ради Чернігівської області. Звернув увагу на здобутки молодих спортсменів, творчих колективів міста, яких всіляко підтримує міська влада.

Начальник сектора з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Віра Топіха презентувала матеріали про співпрацю ніжинської громади з міжнародними партнерами щодо підвищення енергоефективності та відкритості».

Т.в.о начальника  відділу сім’ї та молоді Анна Лисенко проінформувала про перспективи розвитку молодіжного руху в Ніжині.

Гості вкотре побували в амбулаторії загальної практики-сімейної медицини№8 (вул. Шекерогринівська, буд 52), де заступник головного лікаря з медичної частини комунального некомерційного підприємства «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Анна Стрельнікова розповіла про діяльність та перспективи розвитку центру. Анна Олександрівна підкреслила позитивні зрушення у первинній ланці медичного обслуговування громадян в рамках реформи медицини.

Також делегація відвідала Ніжинську дитячу хореографічну школу, де директор закладу, заслужений працівник культури України Галина Тимошенко презентувала діяльність муніципального закладу, провела екскурсію по школі та ознайомила: музичні, спортивний, танцювальний класи і народний музей українського старовинного костюму та побуту Ніжинської дитячої хореографічної школи.

На завершення візиту директор краєзнавчого музею імені Івана Спаського Геннадій Дудченко провів представникам Асоціації міст України та ЗМІ цікаву оглядову екскурсію центральною історичною частиною міста, а також розповів про QR-коди в туристичній інфраструктурі міста.

В ході прес-туру учасники залишилися задоволені, зазначивши, що здобутий досвід стане корисним у їхній подальшій діяльності та практичному застосуванні.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини