Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:16:43

Олександр Мисник привітав танкістів Сіверської бригади

16.03.2019   09:35Агенцiя

До Гончарівського, з району проведення Операції Об’єднаних сил повернулися військові 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. У містечку їх зустріли рідні та друзі, командування ОК «Північ», представники обласної влади та громади Чернігівщини.


Голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник передав військовим сертифікат на покращення матеріально-технічного оснащення вартістю 100 тисяч гривень.

— Завдяки підтримці керівництва держави, реформи армії, започаткованої Президентом України Петром Порошенком,  на Чернігівщині продовжується розбудова військових частин, їх модернізація, забезпечення сучасними зразками озброєння, — наголосив він.

Серед 500 інфраструктурних проектів, включених до Плану перспективного розвитку Чернігівської області на 2019-2021 роки, є і проекти Сіверської бригади.

— Згідно з Планом, ми побудуємо 11 казарм поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників у Чернігові, Десні, Ічні і Гончарівському, — підкреслив голова ОДА.

1-ша окрема танкова бригада з березня 2014 року бере участь у відбитті російської агресії. За мужність, високий професіоналізм та вірність військовій присязі значна кількість військовослужбовців танкової бригади удостоєна державних нагород.

Учасники зустрічі вшанували пам’ять 39 танкістів, полеглих за свободу і незалежність України, хвилиною мовчання та поклали квіти до Меморіалу Слави.

Олександр Мисник передав рідним загиблих відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Посмертно нагороджені:
— заступник командира бойової машини Рябий Віталій Вікторович;
— командир танку Мансуров Андрій Сергійович;
— командир танку Мірошниченко Петро Олександрович.
— Під час візиту до Чернігова Президент України відзначив  велику самовіддачу військовослужбовців нашої Сіверської бригади, які виконують надважливі військові завдання у зоні проведення Операції об’єднаних сил, — зазначив голова ОДА.

Крім того, Олександр Мисник вручив почесні відзнаки службовцям військової частини А 1815.

Відомчі нагороди Збройних Сил України танкістам вручив командувач військ ОК «Північ» генерал-лейтенант Володимир Кравченко.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини